spcch

Půjčovna rehabilitačních pomůcek v Chrudimi

22.05.2012 | | autor: zpět

Je určena především osobám se zdravotním postižením, osobám po úrazu, seniorům nebo jejich rodinným příslušníkům či pečujícím osobám. Pracovník vám zapůjčí pomůcku za poplatek na dobu časově neomezenou.

 

Potřebujete si zapůjčit kompenzační pomůcku? CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE jich nabízí širokou škálu. Pracovník vám zapůjčí pomůcku za poplatek na dobu časově neomezenou.
 
Centrum nabízí například různé typy chodítek, mechanické vozíky, toaletní židle, nástavce na WC, schodolezy, sedačky na vanu a do sprchy, dále polohovací lůžka, servírovací stolky, antidekubitní matrace a rehabilitační šlapadla.
Mezi další služby Centra patří odborné sociální poradenství, internetová učebna a prodej pomůcek a baterií pro osoby se sluchovým postižením.
 
Pokud si chcete zapůjčit pomůcky nebo vás zaujaly jiné nabízené služby, přijďte se k nám podívat. Centrum je otevřené od pondělí do čtvrtka od 9 do 16 hodin a sídlí v Chrudimi v Revoluční ulici č. p. 594. Můžete také zavolat na telefonní čísla 775 693 982, 469 620 320.
 
 
 

Andrea Dubcová





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.