spcch

Týden se SPCCH 2014

09.10.2014 | Centrum služeb | autor: Marie Říhová zpět

Srdečně Vás zveme na již 10. ročník akce Týden se SPCCH (neboli Týden s Civilkami), který se bude konat ve dnech 13. – 19.10. 2014. 

Týden se SPCCH je týden představení naší organizace a činnosti. Cílem této akce je prezentování činnosti organizací SPCCH široké veřejnosti, navázání kontaktů s oborníky, propagace činnosti SPCCH za účelem navázání firemního či individuálního partnerství, uspořádání odborných přednášek pro širokou veřejnost, zvýšení informovanosti veřejnosti o životním stylu a o prevenci vzniku civilizačních chorob.
Součástí Týdne se SPCCH budou odborné přednášky na témata týkající se zdraví i nemoci, životního stylu a prevenci vzniku civilizačních chorob. Na týdnu se SPCCH bude možné také navštívit výstavy rehabilitačních a kompenzačních pomůcek, fotodokumentace z činnosti SPCCH, výrobků lidí se zdravotním postižením. Na akci nebudou chybět ani Dny otevřených dveří jednotlivých organizací SPCCH v ČR, jsou připraveny také kulturní akce, sportovní soutěže, výlety a zájezdy, atd. 
 
Aktuální akce k Týdnu s SPCCH 




© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.