spcch

Škola pečování

06.11.2014 | Centrum služeb | autor: zpět

Pečovat o svého blízkého není nijak jednoduché, pokud nejste v tomto směru odborník. Chcete pečovat o nemocného člena rodiny a nevíte si rady? Na webových stránkách Diakonie Českobratrské církve v rubrice Škola pečování najdete články o ošetřování, pečování, co vše je třeba vědět a umět udělat, praktické návody k pečování. A nejen to, na těchto webových stránkách najdete také naučné texty, videa, příručky.

V rubrice Škola pečování můžete také najít jak rehabilitovat nemocného v domácím prostředí. Rehabilitace je nedílnou součástí léčby a u některých onemocnění, např. mozkové mrtvice je klíčová, správně prováděná pravidelná rehabilitace může rozhodnout o tom, zda váš člen rodiny, který je v důsledku této nemoci ochrnutý bude chodit a bude soběstačný nebo ne.  Mezi příručky patří také příručka s návody a doporučeními jak pečovat o umírajícího, jak ho doprovázet, jak poskytnout první pomoc, informace o kompenzačních pomůckách a další. Ve škole pečování najdete také příručky, týkající se rad v sociální oblasti.

Pokud si chcete stáhnout některou z těchto příruček, stačí se bezplatně zaregistrovat na webových stránkách Diakonie http://www.pecujdoma.cz/skola-pecovani/ a potom si můžete stáhnout libovolnou příručku ze Školy pečování.

 





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.