spcch

Portál společnosti Tapiko - pomoc zdravotně postiženým s hledáním práce

14.10.2015 | Centrum služeb | autor: zpět

Najít práci není vůbec jednoduché, zvláště pro člověka, který je zdravotně postižený. Inzertní portál OZPPráce.cz, jehož provozovatelem je společnost Tapiko,která zaměstnává lidi se zdravotním postižením, pomáhá najít těmto lidem práci. Tento inzertní portál je v provozu již dva roky a za tuto dobu pomohl mnoha lidem se zdravotním postižením najít práci a firmám nové zaměstnance.

Na portálu www.ozprace.cz jsou denně uveřejňovány nové nabídky práce z oblasti celé naší republiky. Nabídky práce jsou zde rozdělené dle jednotlivých regionů. Uchazeči mají možnost také požádat o radu s tvorbou životopisu, průvodního dopisu či o pomoc s přípravou na pohovor. Na webovém portále je také záložka pro vložení ŽIVOTOPISU, která je návštěvníky tohoto webového portálu hojně využívaná. Při hledání práce může uchazečům pomoci také záložka poradna obsahující aktuální informace.

Firmy mohou na tomto webovém portále inzerovat své nabídky práce prostřednictvím záložky PRO FIRMY - VLOŽIT INZERÁT. Součástí nabídky pro firmy je služba zahrnující vyhledávání vhodného kandidáta v databázi vložených životopisu. Inzerce na portálu OZPPráce.cz je aktuálně nabízena za akční ceny.

 Více informací můžete získat na webových stránkách www.ozpprace.cz nebo na emailu info@ozpprace.cz

 

 

 





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.