spcch

Nejlepší nemocnice ČR 2018

27.03.2018 | Centrum služeb | autor: Marie Říhová zpět

Od 1.2.2018 do 31.8.2018 mají pacienty v České republice opět možnost ovlivnit dění v českých nemocnicích a zdravotních pojišťovnách prostřednictvím 13. ročníku celostátního průzkumu bezpečnosti a spokojenosti hospitalizovaných pacientů, ambulantních pacientů a zaměstnanců nemocnic - Nejlepší nemocnice ČR 2018 (v roce 2017 se celostátního průzkumu zúčastnilo celkem 54 tis. hospitalizovaných pacientů, 33 tis. ambulantních pacientů a 7 tis. zaměstnanců českých nemocnic).

Cílem průzkumu je postupné zlepšování kvality zdravotních služeb a péče v českých nemocnicích směrem k potřebám pacientů.

Hlasovat můžete rovněž v celostátním průzkumu Zdravotní pojišťovna roku 2018, který má za cíl podpořit pozitivní komunikaci zdravotních pojišťoven s pojištěnci a zdravotnickými zařízeními (otázky zaměřené na hodnocení zdravotních pojišťoven z pohledu pojištěnců jsou součástí dotazníku pro hodnocení nemocnic).

Aktuální dotazník pro hospitalizované pacienty naleznete zde: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-hospitalizovani.html?_=31

Aktuální dotazník pro AMBULANTNÍ pacienty naleznete zde: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-ambulantni.html?_=31        





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.